Brunotti

Brunotti is een internationaal boardsports lifestyle merk sinds 1979, bestaande uit boards, sportswear, footwear, bags, eyewear en stationary. We koesteren de authenticiteit van ons merk en de lifestyle. Onze doelgroep is actief in boardsports of een strand en sneeuw liefhebber. Zij houden van vrijheid, genieten van het leven en de natuur. Brunotti draagt de “Feelin’ good” factor op verschillende manieren uit. Op dit moment is het merk Brunotti vertegenwoordigt in meer dan 20 landen, met name in Europa.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Brunotti heeft veel respect voor mens en planeet. Daarom wordt er bij al onze processen rekening gehouden met de leefomgeving en ethische standaarden. De processen, van productie tot levering, worden

Missie.
Graag willen wij in de top 3 eindigen van beste webwinkels binnen onze branche. Dit willen wij bereiken met een hoge servicegraad. Hierin zullen snelheid van levering, onze retour procedure en klantenservice een belangrijke rol gaan spelen, zowel in binnen- als buitenland. zorgvuldig gecontroleerd.

Add to your list

Reacties zijn uitgeschakeld.