Van den Assem

online adverteren www.m4n.nlVan den Assem Schoenen heeft een zeer uitgebreide collectie damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. Ook zijn er bijpassende tassen en accessoires van alle bekende merken in het assortiment te vinden.

Bij Van Assem Schoenen kunt u lekker shoppen vanuit je luie stoel op het moment dat het jou uitkomt. Gratis verzending binnen Nederland! Vaak heeft Van den Assem Schoenen online ook leuke acties zoals kassakortingen. Hou daarom deze website voortdurend in de gaten met de leukste deals.

Van den Assem heeft de gehele collectie van UGG Australia. Op de overzichtpagina van UGG Australia vind je de gehele UGG collectie, alle modellen en kleuren. UGG Australia is bekend geworden door hun laarzen gemaakt van sheepskin. De schoenen van UGG Australia zijn ongelooflijk comfortabel en dus heerlijk om te dragen. UGG Australia schoenen zijn er voor dames, heren en kinderen. De collectie is zo uitgebreid en bestaat onder andere uit pantoffels, mocassins, gebreide laarzen, maar ook handschoenen, shawls, hoeden, tassen en jassen. UGG Australia heeft ook een zomercollectie met uiteraard de bekende Classic modellen, maar ook zomerse schoenen, zoals klompjes, flipflops en sandalen.

Add to your list

Reacties zijn uitgeschakeld.