Zalando

Banner Winter Dames 300x250Zalando biedt haar klanten meer dan alleen maar schoenen! Zalando staat voor een uitgebreide online shopping ervaring. Ons doel is om onze klanten een breed scala van cutting-edge schoenen en modeartikelen aan te bieden met een uitstekende klantenservice en de voordelen van eenvoudig en veilig online shopping te laten ervaren.

Eenvoudig en veilig winkelen
Als het gewenste item in de winkelwagen ligt, kunnen onze klanten tussen verschillende beveiligde betalingsopties kiezen. Betaling kan op verschillende manieren worden gedaan: op rekening, automatische incasso, vooruitbetaling, acceptgiro, iDeal, en creditcard. Na de succesvolle bestelling worden onze klanten in detail geïnformeerd over de huidige status van hun bestelling. Zo krijgt elke klant een tracking nummer waarmee hij zijn pakket verzending tot op zijn eigen stoep kan volgen.

Gratis verzending en retour
Bij Zalando betaalt de klant geen cent voor de verzending van zijn bestelling! In tegenstelling tot andere online winkels, is er bij Zalando geen minimum order waarde. Of een schoen nu € 9,- of € 99,- kost, speelt voor ons geen rol – de levering is altijd gratis! 
Schoenen en kleding pakken allemaal verschillend uit – dat bijvoorbeeld wel eens een schoen net niet past, is voor ons volkomen vanzelfsprekend! Om deze reden is er bij Zalando de gratis retourzending. Klanten kunnen hun bestelde artikelen gratis retourneren, tot ze het perfecte paar gevonden hebben!

Add to your list

Reacties zijn uitgeschakeld.