LakeSide

Lake Side is dé autoriteit in Nederland op jeansgebied. Een ijzersterke formule die duidelijk en onderscheidend is en daarom zo succesvol. Lake Side is ‘denim & fashion’ en dat merk je aan alle onderdelen van het merk.

De collectie is vernieuwend, wisselend en onderscheidend. En niet in de laatste plaats, aantrekkelijk geprijsd! Lake Side verkoopt de eigen merken Refill & Construction voor heren, en Sensation & Winck voor dames. Maar ook merken als Twinlife, Il Dolce en LTB zijn bij ons te vinden.

Onze stores zijn overal in Nederland te vinden. Welke store je ook binnen stapt, overal zie je onze urban uitstraling terug komen, aangevuld met authentieke elementen. Of je nu opzoek bent naar een goede jeans, de laatste trends, of trek hebt in een lekkere cappuccino. Je vindt het bij Lake Side! Met onze hoge service ga je altijd met een positief gevoel de deur uit. Is je gekochte jeans te lang? Wij maken het graag voor je korter!

Lake Side heeft speciaal voor haar klanten een eigen VIP-Card. Met de VIP-Card profiteer je van exclusieve acties, de laatste nieuwtjes en allerlei aantrekkelijke voordelen! Met de VIP-Card wordt 5% van de totale besteding gespaard (m.u.v. sale artikelen) en het opgespaarde bedrag wordt 2x per jaar uitgekeerd in een Lake Side VIP-cheque. Voor onze VIP’s worden speciale VIP-dagen gehouden met exclusieve acties, en hoge kortingen.

Add to your list

Reacties zijn uitgeschakeld.